Marketing creativ cu un Surface 2 gigant, in mijlocul Londrei [VIDEO]

La cateva zile dupa lansarea oficiala a noilor tablete Microsoft, gigantul din Redmond investeste masiv in promovare.

microsoft windows surface london

Nu a trecut inca o saptamana de cand Microsoft a inceput comercializarea noilor sale tablete, Surface 2 si Surface Pro 2, in SUA si alte 20 de tari. Pentru a nu repeta esecul intampinat cu prima generatie, mai ales cand vine vorba de modelul cu , compania condusa de Steve Ballmer incearca sa-si promoveze noile gadgeturi intr-un mod cat mai cretiv.

Plecand de la premisa descrisa mai sus, in Trafalgar Square, piata centrala a Londrei, noaptea trecuta o echipa Microsoft s-a grabit sa instaleze o tableta Surface 2 pentru a fi utilizata de trecatori. Initiativa nu ar parea una deosebita, avand insa in vedere ca vorbim de o creatie de 5,18 metri inaltime pe 8,22 metri latime, este evident ca totul se petrece la alta scara. In plus, Surface-ul gigant este perfect functional si vine insotit de o coperta de generatie noua cu tastatura, Type Cover 2, cu aceleasi dimensiuni generoase. Pentru interactiune, puteti fara probleme sa pasiti pe respectiva tastatura pentru a controla micul computer.

Partea remarcabila este ca intregul ansamblu a fost realizat in mai putin de 12 ore si sursa continutului afisat pe ecranul gigant este chiar o tableta Surface 2 obisnuita.

10:00 25.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video