Meizu MX3: smartphone chinezesc cu procesor octa core si mega rezolutie

Meizu MX3: smartphone chinezesc cu procesor octa core si mega rezolutie

Producatorii nu se ingramadesc sa anunte tablete si smartphone-uri cu procesoare octa core. Ei bine, este o astfel de creatie.

lansare meizu mx3 official

Pentru ca nu si-au mai actualizat de mult varful de gama si pentru ca existau de ceva timp cateva informatii referitoare la data de 2 septembrie ca fiind momentul lansarii noului Meizu, chinezii tocmai au anunta noul MX3.

In teorie, noul smartphone high end din imagine vine preinstalat cu Android 4.2. In practica, interfata proprietara a chinezilor, cu numele de Flyme 3.0, va reusi sa mascheze creatia celor de la Google folosind elemente in-house . Pentru ca aceasta este cea mai noua versiune a respectivei interfete, creatorii ei se mandresc cu peste 1579 de elemente vizuale noi si aproximativ 324 de actiuni pe care le puteti intreprinde ca utilizator.

La nivel hardware, noul terminal Meizu MX3 este construit in jurul unui panou neobisnuit de 5,1 inci, cu o rezolutie pe care nu ati mai intalnit-o probabil niciodata, de 1800 x 1080 pixeli. Marginea ecranului este doar 2,9 milimetri, iar per ansamblu aparatul se incadreaza in 143 de grame. Partea de procesare va fi asigurata de un Exynos 5, format din patru nuclee tactate la 1,6 GHz de tip Cortex A15 si alte patru Cortex A7 tactate la 1,2 GHz. Cantitatea de memorie RAM va fi de 2GB, camera principala va fi de 8 megapixeli, in timp ce cea frontala se va rezuma la 2 megapixeli. Pe langa WiFi, Bluetooth 4.0 si NFC, acest model Meizu MX3 va fi unul dintre singurele de pe piata achizitionabil cu 16, 32, 64 sau 128GB de spatiu de stocare.

Desi nu avem informatii suplimentare legate de pretul la care va fi disponibil acest aparat sau daca va putea fi achizitionat si in afara continentului asiatic, creatia celor de la Meizu cu siguranta nu este una de trecut cu vederea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: