Meizu MX si M9 – upgrade la Android 4.0, momentan beta

, 02 Apr, 13:04

meizu mx m9

Chiar daca in tara noastra smartphone-urile Meizu sunt mai greu de gasit, daca nu imposibil, intotdeauna este o sarbatoare cand inca un terminal beneficieaza de mult ravnitul Android 4.0.

In acest caz, Ice Cream Sandwich va ajunge momentan doar in stadiu beta public pe terminalele Meizu MX si M9, ambele cu procesoare dual core de la Samsung (Exynos, respectiv Hummingbird). Versiunea de firmware va fi cea livrata de catre Google, cu mentiunea ca sunt mari sanse ca odata cu varianta finala interfata implicita sa fie cea proprietara Meizu, pe nume Flyme.

Pentru cei care tin evidenta, de la lansarea noului MX au durat 3 luni pana ce utilizatorii au putut experimenta noul sistem de operare al Google. Aceasta performanta trebuie retinuta, in conditiile in care extrem de putini producatori au reusit sa isi actualizeze terminalele cu ICS, chiar si daca vorbim de smartphone-uri sau tablete lansate anul acesta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail