Mega devine o aplicatie utila de Android

Mega devine o aplicatie utila de Android

Pentru fanii serviciului de file sharing al lui , Mega, acum exista si o aplicatie de Android pentru a va accesa si sincroniza fisierele.

android mega 640x412

A trecut aproximativ o jumatate de an de la aparitia urmasului simbolic al lui . Intitulat Mega, acesta a fost creat de aceeasi persoana care a stat si in spatele primului serviciu de partajare de fisiere. Ca o etapa normala in evolutia proiectului, astazi a fost lansata si o aplicatie omonima de Android, menita sa va faca viata mai usoara.

Vorbim acum de versiunea de Android, iar peste cel mult cateva saptamani vom avea inevitabil si o aplicatie de iOS similara. Mega este o aplicatie foarte simpla pe sistemul de operare al celor de la Google si in acelasi timp una foarte eficienta, avand in vedere ca este asociata o platforma de stocat fisiere pe termen lung. Aceasta va permite sa va accesati toate fisierele din cloud, sa urcati si sa descarcati rapid fisiere pe si de pe serverele Mega, sa va configurati urcarea automata a pozelor si clipurilor pe serviciul omonim de pe aparat. Un alt avantaj este ca intreaga baza de date cu fisierele personale este indexata, motiv pentru care puteti si sa gasiti cu usurinta un document pe care il cautati dupa nume. Daca vreti sa partajati diverse informatii cu prieteni si apropiati, din acelasi program puteti crea link-uri catre fisierele voastre de pe serverele companiei lui Dotcom.

Trecand peste faptul ca aceasta este o dovada clara a maturitatii serviciului, sunt curios in ce directie va merge in continuare Mega. Pana si faptul ca toate informatiile stocate pe serverele din Noua Zeelanda sunt encriptate si in acelasi timp pot fi accesate cu usurinta de pe orice PC sau Mac. Nu mai era necesara decat extinderea acestui serviciu pe mobile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: