LG G2 a învăţat multitasking de la LG G Flex printr-un artificiu

LG G2 a învăţat multitasking de la LG G Flex printr-un artificiu

Cu toate că nu este neapărat spectaculos la nivel software, o funcţie atrăgătoare a fost deja portată de pe aceasta pe

lg g flex lg g2 split-view

Aţi observat cumva că ecranele smartphone-urilor au explodat în dimensiune în ultimii ani? Deşi acesta este un trend evident pentru toată lumea, s-a mai întâmplat ceva  între timp, când vine vorba de panouri cu diagonale de 5 inci sau mai mari. Producători inovativi precum LG au apelat la artificii software pentru a vă da şansa să vă bucuraţi la un cu totul alt nivel de acest spaţiu. Chiar dacă cei de la Samsung au făcut primii acest lucru prin Multi-Window pe o multitudine de dispozitive, soluţia celor de la LG cu siguranţă nu trebuie neglijată. Din păcate, la această oră, respectivul utilitar intitulat Split View nu a ajuns decât pe LG G Flex, terminalul cu panou curbat al sud-coreenilor LG.

Partea bună este că o minte creativă a reuşit deja să extragă cu precizie elveţiană acel pachet de date responsabil de Split View. În etapa următoare l-a făcut zip şi la instalat din câte se pare, fără prea multe evenimente, pe LG G2. Mai mult decât atât, voi aveţi aceeaşi libertate în cazul în care dețineți un LG G2 D800, D802, LS980 sau VS980.

Cum se întâmplă de obicei cu astfel portări, mai multe detalii, inclusiv link-ul de download, sunt online, le găsiţi pe xda-developers. În principiu, întreaga operaţiune nu este foarte complicată. Trebuie doar să instalaţi respectivul zip după ce v-aţi repornit telefonul în custom recovery. Dacă ajungeţi fără evenimente nefericite la final, puteţi rula una din aplicaţiile voastre preferate în jumătatea de sus a ecranului şi cea de a doua în jumătatea de jos.

Citește și: