Smartphone-ul flexibil LG G Flex vine în Europa în decembrie

Smartphone-ul flexibil LG G Flex vine în Europa în decembrie

Mai mult decât un experiment tehnologic, recent anunţatul are mari şanse să ajungă în magazinele de la noi în decembrie.

lansare europa lg-g-flex-global-release

În teorie, la nivel global există în acest moment două smartphone-uri cu panouri curbate, LG G Flex şi Samsung Galaxy Round. În practică, doar modelul celor de la LG se pare că a fost suficient de bine gândit încât să poată fi produs în masă. Nu de alta, dar creaţia spectaculoasă a celor de la Samsung a fost disponibilă doar în Coreea de Sud într-un număr foarte redus de exemplare, similar cu un experiment nu foarte reuşit.

Pentru că ar fi păcat să nu putem experimenta şi noi astfel de dispozitive, pe meleaguri mioritice, cei de la LG au anunţat deja că, înainte de ajunge în Statele Unite, G Flex va fi disponibil în Europa. Partea de propagare în masă va avea loc începând cu luna decembrie a acestui an, poate chiar prima săptămână a celei de a doisprezecea luni. Deşi nu îmi dau seama dacă este chiar potrivită locaţia respectivei manifestări, pe trei decembrie la Hong Kong va avea loc şi un eveniment în cadrul căruia se va anunţa oficial disponibilitatea globală a aparatului.

Operatori precum Orange Franţa au confirmat deja, mai mult sau mai puţin oficial, că vor avea aparatul în ofertă. Cel mai drăguţ mi se pare în schimb faptul că, abia cândva la începutul lui 2014, operatorii importanţi din Statele Unite vor avea vreo şansă să vândă creaţia cu un panou flexibil a sud coreenilor.

Dacă nu vi-l mai aduceţi aminte, terminalul LG G Flex include un panou de 6 inci cu o rezoluţie de 1280 x720 şi o carcasă pe spate tratată special în aşa fel încât să fie capabilă să . Singurul său aşa-zis minus este sistemul de operare preinstalat Android 4.3, există însă deja promisiuni clare că în aproximativ o lună sau două va fi disponibil şi update-ul la KitKat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: