LG G2 – Cel mai performant smartphone de pana acum [VIDEO PREVIEW]

LG G2 este probabil cel mai performant smartphone la ora actuala. Mai mult, sunt de parere ca preferintele mele in materie de brand-uri sunt pe cale sa se schimbe.

LG G2

Spun asta din cateva motive destul de clare. In primul rand, sunt un fan inrait al configuratiei de ultima generatie si al produselor care ies in evidenta prin ceva anume. LG G2 este exact un astfel de produs. Chiar daca pana acum majoritatea smarthpone-urilor LG nu a reprezentat neaparat cel mai inalt nivel de performanta si actualizare, trebuie sa ne aducem aminte de momentul cand LG lansa primele produse cu Nvidia Tegra, care din punct de vedere al performantei si design-ului depaseau orice alt smartphone la momentul respectiv.

La ora actuala, pot spune linistit ca LG G2 mi se pare cea mai buna implementare a unui smartphone high-end. Marginea ecranului pare aproape inexistenta, chiar si HTC One sau Galaxy S4 au o rama putin mai lata – evident, nu este un element atat de important, insa din punct de vedere vizual observ ca pentru multi conteaza. Smartphone-ul are o configuratie demna de invidiat: un Quad-Core la 2.26 GHz, un Snapdragon 800, o camera de 13 Megapixeli si un acumulator de 3000 mAh. Display-ul are o diagonala de 5,2 inci cu o rezolutie FullHD.

LG G2 2

Elementul cel mai interesant este butonul Stand-by, care este acum pe spatele telefonului impreuna cu butoanele de volum. Dupa cateva minute, te obisnuiesti repede cu el si te intrebi oare de ce nu a ales si restul producatorilor aceasta pozitie. Sunt curios insa cum se comporta acest buton in buzunarul de la pantaloni, sa nu fie apasat la fiecare pas.

Ecranul este de invidiat, atat ca rezolutie cat si ca luminozitate a panoului, dar mai ales te uimeste usurinta cu care aluneca degetul pe acesta. Carcasele multicolore disponibile pentru LG G2 au o fereastra activa ce afiseaza mult mai multe informatii decat ceasul, si acela intr-o multitudine de forme si culori. Putem afla de asemenea vremea din widget-ul preinstalat, cat si notificari despre mesaje sau email-uri.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG G2/”/]

 

Ramane de vazut, insa nu cred ca imi voi schimba parerea dupa o perioada mai lunga de cateva minute de teste, in cadrul IFA Berlin 2013 – LG G2 este pana acum cel mai bun smartphone pe care l-am vazut.

15:00 10.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video