Primele doua terminale cu Firefox OS vor fi lansate curand

Primele doua terminale cu Firefox OS vor fi lansate curand
17:17 03.07.2013

Primele telefoane cu sistem de operare Firefox vor fi lansate in curand, acestea urmand sa fie disponibile in retelele Deutsche Telekom si Telefonica.

Firefox_Alcatel

Primele doua terminala care vor fi lansate sunt Alcatel One Touch Fire si ZTE Open. Pana acum, Firefox a semnat parteneriate cu 20 de producatori de echipamente si parteneri din intreaga lume.

Sistemul de operare Firefox are incluse functii pentru retele sociale, printre care Facebook si Twitter, are inclusa optiunea HERE Maps a celor de la Nokia, care poate lucra offline, propriul browser, avand disponibil si propriul magazin de aplicatii, Marketplace. Marketplace include mai multe aplicatii, foarte folosite, cum ar fi AccuWeather, jocul Poppit al celor de la EA, SoundCloud, Terra, Time Aut si TMZ.

Un alt operator de telefonie mobila, Telenor, va lansa primul lor telefon cu acest sistem de operare in Europa Centrala si de Est spre sfarsitul acestui an. De asemenea, tot spre sfarsitul anului, telefoane cu sistemul de operare al celor de la Firefox vor fi lansate pe mai multe piete.

Mai multe detalii ale sistemului de operare dezvoltate de cei de la Firefox sunt prezentate in acest film.

Firefox_ZTE

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI