LG demonstreaza la SID 2013 un panou flexibil gata de productie

LG demonstreaza la SID 2013 un panou flexibil gata de productie

Am citit foarte multe despre panouri flexibile OLED, cand vine vorba de productia lor in serie.

lg hd oxide OLED Flexibil

Daca Samsung a captivat audienta la targul international Society for Information Display cu un panou de 13,3 inci cu o rezolutie impresionant, .

In cadrul SID desfasurat la Vancouver, la standul LG trona prototipul unui panou de 5 inci cu abilitati remarcabile. Pe langa rezolutia nativa HD, panoul foloseste tehnologia TFT Oxide pentru obtinerea unui consum redus de energie si atingerea unei grosimi de invidiat. In plus, daca acesta va fi integrat intr-un smartphone in curand, un bezel de un milimetru este suficient. Pentru ca si unghiurile de vizibilitate impecabile sunt importante in momentul in care cochetam cu o astfel de diagonala, un oficial LG le-a comunicat celor de la Engadget  ca panoul beneficieaza si de prezenta tehnologiei IPS. Gandit in special pentru utilizarea in conditii de lumina naturala, puterea luminoasa a panoului este vitala pentru succesul unui astfel de ecran in piata competitiva actuala. Din acest motiv, cu toate ca cei 250 de niti sunt suficienti in cele mai multe scenarii, LG promite o luminozitate semnificativ mai mare decat atat in momentul in care vom vedea primele gadgeturi cu astfel de ecrane pe piata.

Chiar daca nu au mentionat o data precisa in care vom vedea primele aparate cu panouri flexibile OLED precum cel de mai sus, cei de la LG au folosit abrevierea ASAP. Indiferent cum pui problema, ,,As soon as possible” sau ,,Cat de repede se poate” sigur nu se refera la o data de lansare foarte indepartata.

Citește și: