LG ar putea crea in curand primele smartphone-uri flexibile

LG ar putea crea in curand primele smartphone-uri flexibile

Daca zvonurile se confirma, pana la sfarsitul anului un smartphone cu ecran flexibil de tip OLED.

LG smartphone flexibil oled

Calitatile tehnologiei OLED au fost laudate in numeroase randuri. In primul rand s-a detaliat contextul in care sunt perfecte pentru display-uri flexibile ce pot fi folosite pentru un smartphone sau alt gadget portabil.

Aflate in productie de mai mult timp, ar putea deschide calea primelor smartphone-uri cu un ecran bazat pe aceasta tehnologie. De dragul experimentului insa, in cazul gadgeturilor de uz personal se va incerca dezvoltarea si perfectionarea de panouri OLED flexibile.

Exista zvonuri ca LG va lansa un smartphone cu ecran flexibil de tip OLED pana la sfarsitul acestui an. Sursa informatiilor ar fi chiar vicepresedintele companiei LG pentru segmentul de mobile, Yoo Bu-Hyun. Acesta a afirmat  ca vor incepe comercializare primelor smartphone-uri dotate cu astfel de panouri in ultimul trimestru al anului 2013. Intr-o lume ideala, astfel de telefoane ar fi perfecte pentru o anduranta sporita in timp. Din pacate, cel putin acum, trebuie avute in vedere foarte multe variabile. Nimeni nu stie cat de flexibil va fi un astfel de ecran sau in ce fel va fi integrata, intr-un astfel de produs, partea de electronica specifica unui smartphone. Personal, cred ca ar fi interesant ca un ecran ce poate fi miscat in orice pozitie sa fie integrat intr-un produs pe care il tii toata ziua in mana. Ramane acum sa asteptam ca promisiunile vicepresedintelui companiei sa se materializeze.