Lenovo K900 este lansat acum in China si in cateva luni va ajunge si in restul lumii

Lenovo K900 este lansat acum in China si in cateva luni va ajunge si in restul lumii

Un smartphone asteptat cu interes de fanii Intel, oficial, initial in China si in cateva luni pe intregul mapamond.

lenovo k900 intel clover trail release

Lenovo complet diferit de ceea ce ati experimentat pana acum, este un smartphone high end construit pe arhitectura Intel.

la inceputul anului, Lenovo K900 a uimit audienta prin cateva scoruri obtinute in primele teste. Foloseste un procesor Intel Clover Trail+ pentru smartphone-uri si este una dintre putinele sanse pe care le are Intel pentru a intra pe piata de telefoane inteligente scumpe. Cu o data de lansare aproximata pentru vara aceasta la nivel global, noul terminal poate deja sa fie achizitionat din magazinele din China.

Daca nu va mai aduceti aminte de unde vine magia acestui terminal, specificatiile sale tehnice pot fi detaliate in cateva randuri. K900 vine cu un procesor dual core Intel Atom Z2580 tactat la 2 GHz. Ecranul are o diagonala de 5,5 inci, este un LCD protejat cu Gorilla Glass 2 ce afiseaza o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Camera principala are 13 megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat este cel mai recent lansat de Google, Android 4.2 Jelly Bean. Cu toate acestea, dimensiunile sale se incadreaza in 6,9 milimetri grosime si 162 grame.

Cu o constructie aproape integral metalica, Lenovo spera sa fi realizat terminalul ideal pentru clientii pretentiosi cu un simt estetic mai dezvoltat. In ceea ce priveste pretul, 530 dolari la liber mi se pare un pret corect pentru un aparat aflat din multe puncte de vedere pe aceeasi linie cu Xperia Z, Galaxy S4 sau HTC One.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: