Lenovo K900 cu procesor Intel va fi lansat in curand

Lenovo K900 cu procesor Intel va fi lansat in curand

Pe 6 mai va avea loc lansarea globala a Lenovo K900, cel mai nou si mai puternic smartphone creat de companie, un phablet performant cu procesor Intel.

lenovo k900 lansare anunt

Dupa ce a fost , noul K900 de la Lenovo a beneficiat de cateva intarzieri. Cel mai recent termen vehiculat pentru lansare a fost 17 aprilie. Toate speculatiile au fost sterse cu buretele odata cu anuntul ca gigantul cu sediul central in Carolina de Nord va lansa noul sau varf de gama pe 6 mai.

A primit deja toate certificarile necesare inainte de lansare si a fost „binecuvantat” si de cei de la Intel. In definitiv, acesta este primul smartphone creat vreodata cu procesor din familia Clover Trail. Lenovo K900 va folosi un procesor tactat la 2 GHz Intel Clover Trail, va avea 2 GB RAM, iar partea din fata va fi acoperita de un ecran generos Full HD de 5,5 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080. In total vorbim de o densitate de pixeli de 440 ppi.

Desi la Barcelona aparatul a fost prezentat cu Android 4.1.2, versiunea comerciala va fi preinstalata cu Android 4.2 Jelly Bean. Pentru ca vorbim de Intel, o tehnologie prezenta in acest terminal care merita toata atentia este WiDi sau Wireless Display, perfecta pentru a va oglindi filmele pe ecran mare. Un alt detaliu dragut consta in functia de incarcare rapida, prin intermediul careia puteti ajunge la 100% in doar 90 de minute langa priza.

Momentan, este destul de greu sa faci pronosticuri. Un lucru este insa foarte important: daca un phablet precum Lenovo Ideaphone K900 va iesi in fata unui HTC One sau Galaxy S4 in teste, vor avea de castigat atat Intel, cat si Lenovo.

Ce ziceti, pariati pe Lenovo?