MWC 2013: Lenovo K900: Android cu Intel Clovertrail+

MWC 2013: Lenovo K900: Android cu Intel Clovertrail+

Standul Intel de la MWC expune cateva modele de dispozitive care au la baza noile procesoare cu arhitectura Clovertrail+, printre care se afla si Lenovo K900. Acesta este un nou telefon cu display de 5,5 inci, cu o interfata personalizata aplicata peste cea implicita de Android Jelly Bean.

Lenovo K900

Specificatiile noului K900 sugereaza ca avem de a face cu un dispozitiv de top. Noul Atom Z2580 (dual-core) ruleaza la frecventa de 2 GHz, iar cei 2 GB RAM ar trebui sa fie de ajuns pentru orice utilizator. Grafica 3D este randata pe un PowerVR SGX 544, destul de puternic pentru a oferi performanta ridicata in aplicatiile Full HD (rezolutia nativa a display-ului). Din pacate insa, acest telefon nu este nici pe departe pregatit pentru a fi lansat. De vina nu este hardware-ul, care ruleaza si pe un model de referinta de la Intel cu Android mult mai apropiat de varianta stoc de Android, ci mai degraba firmware-ul proprietar Lenovo.

Din punct de vedere fizic, Lenovo a realizat un telefon care inspira calitate, folosind aluminiu si Gorilla Glass 2 pentru a realiza acest nou telefon imens.  La 6,9 mm, acesta este conform Lenovo cel mai subtire telefon din categoria din care face parte, insa inaltimea si latimea caracteristica phablet-urilor nu il fac deloc mai usor de bagat in buzunar.

Iata si o galerie de imagini cu noul Lenovo K900:

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo K900/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: