Lenovo anunta noi all-in-one-uri, printre care primul de 29 inci ultra wide

Lenovo anunta noi all-in-one-uri, printre care primul de 29 inci ultra wide

Intr-o perioada in care all-in-one-urile sunt cele mai fiabile alternative la sisteme desktop, anunta cateva modele noi de actualitate.

lenovo-b750 all-in-one lansare

In total, zilele trecute cei de la Lenovo au anuntat patru noi modele de sisteme all-in-one.

Cel mai impozant dintre ele este un model construit in jurul unui panou IPS de 29 de inci cu o rezolutie de 2560 x 1080 pixeli. Acesta poarta numele de B750 si, printre altele, integreaza un sistem audio impozant de tip de 2.1 de la JBL certificat Dolby Home Theater. Din aceasta ecuatie, numai subwooferul are o putere reala de 20 de inci RMS. Incercand sa ofere o metoda fiabilia de utilizare a intregului spatiu, permite impartirea in doua a ecranului pentru a rula mai multe desktop-uri simultan. Vine dotat cu Intel Core i7 Haswell, o placa video de dimensiuni standard, GeForce GTX 760A si un DVD Writer cu posibilitate de upgrade la Blu-ray. In ceea ce priveste conectica, pe langa WiFI N si Bluetooth 4.0, pe marginea carcasei mai gasim un card reader 6 in 1, un HDMI in/out si alte cateva particularitati pentru un total care incepe de la 1200 dolari.

Un sistem de dimensiuni standard din noua serie poate fi achizitionat sub numele de B550 pentru 23 inci sau B350 pentru 21,5 inci, in ambele cazuri fiind vorba de panouri Full HD IPS. Similar cu B750, aceste sisteme vin de asemenea dotate cu sistemul audio JBL, plus un Core i7 de ultima generatie, 16GB DDR3 si pana la 2TB hard disk. Daca va incanta ideea, le puteti achizitiona cu solutii de stocare hibride. Conectica este identica cu modelul mai mare.

B550 va fi disponibil incepand cu luna octombrie incepand cu 800 dolari, in timp ce B350 momentan are un pret necunoscut.lenovo_a530

Ultimul model poarta numele de A530 si este un AIO cu un format mai deosebit si mai compact ce se ascunde in spatele unui panou de 23 de inci Full HD rabatabil de la –5 pana la 90 de grade. Practic, acesta se incadreaza la capitolul PC-uri de tip tabletop. Ecranul acestuia din urma, in cel mai subtire punct este mai mic de 0,8 inci.  In rest vorbim de acelasi i7 Haswell, pana la 8GB DDR3, maxim 1TB HDD sau un SSHD cu 8GB de memorie Flash. IEEE 802.11N, Bluetooth 4.0 si un card reader 6 in 1 sunt de asemenea incluse in ecuatie.

Pretul de start pentru acesta din urma este de 1100 dolari.

Citește și: