04 sept. 2013 | 11:50

ThinkPad X240, noul ultrabook din alta liga al celor de la Lenovo

ACTUALITATE
ThinkPad X240, noul ultrabook din alta liga al celor de la Lenovo

Cum seria Z trezea invidie printre fanii de Vaio, la aceasta ora acelasi lucru se intampla printre fanii de Lenovo cu ultrabook-ul X240.

IFA 2013 lenovo X240

Urmasul unui model foarte impresionant de anul trecut, ThinkPad X240 este cel mai nou al celor de la Lenovo. Usor, subtire si construit pentru portabilitate maxima si performanta fara compromis, acest micut se incadreaza in doar 20 de milimetri grosime si 1,36 kilograme.

Punctul forte al configuratiei hardware este cel mai nou procesor Core i7 al celor de la Intel, ajutat de o cantitate maxima de 8GB de memorie RAM. ThinkPad X240 are un display HD de 12,5 inci si poate fi configurat cu un un hard disk maxim de 1TB sau un SSD, in functie de bugetul clientului. Este certificat Dolby Theater Advanced Audio 2 si integreaza o tastatura luminata imbunatatita prin intermediul unor butoane menite sa profite de functionalitate ascunsa in Windows 8. TrackPad-ul este mult mai mare decat in generatia anterioara iar functia PowerBridge va permite sa schimbati bateriile fara sa fiti nevoiti sa inchideti sistemul. Conectica include un VGA, HDMI, Ethernet, o perechere de porturi USB 3.0 si un card reader pentru SD-uri.

Nu avem inca un pret aproximativ si o data incepand cu care veti putea lua acest notebook din magazin. In momentul in care vom avea respectivele informatii, vom veni cu actualizari.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele