Lenovo Yoga si ThinkPad Yoga Pro 2 – Noi motive de invidie

Lenovo Yoga si ThinkPad Yoga Pro 2 – Noi motive de invidie

Lenovo Yoga reprezinta un nou pas in segmentul de laptopuri „flexibile”. Pana acum, ThinkPad Yoga facea parte din generatia IdeaPad, acum fiind insa inclus si in segmentul de business.

Lenovo ThinkPad Yoga

Se pare ca ideea a prins destul de mult, incat producatorul sa isi permita sa faca un pas in aceasta directie si sa ofere tehnologiile ThinkPad si pentru acest produs. Laptopul are o diagonala de 12,5 inci, o rezolutie HD (1366×768), conectivitate NFC, Wireless, Bluetooth, 3G, porturi USB 3.0 pentru transferul rapid de informatii si poate suporta procesoare din generatia a patra de la Intel.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo ThinkPad Yoga/”/]

Ecranul este protejat de un ecran Gorilla Glass 3 si suporta input de pana la 10 degete simultan. Desigur, fiind vorba de un laptop de business, beneficiaza de tehnologiile de securizare Intel VPro si de securizare pe baza de amprenta.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo Yoga 2 Pro/”/]

Al doilea model de Lenovo Yoga, si cel mai interesant dupa parerea mea, este Yoga 2 Pro. Acesta vine cu o rezolutie demna de invidiat de oricare alt producator, anume 3200×1800 pixei pentru o diagonala de doar 13,3 inci. Na poftim, Apple, ai fost primul, insa sa vedem daca tii pasul! Ecranul este de asemenea unul multitouch in 10 puncte.

Lenovo Yoga 2 Pro vine configurat cu un singur SSD de la 128 la 512 GB. Nu suporta HDD-uri de dimensiuni normale pentru laptop. Avem desigur conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, un microfon de calitate si o camera web pe masura. Iar jucaria cantareste doar 1,39 kilograme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: