HTC One Max arata impresionant in varianta finala

HTC One Max arata impresionant in varianta finala

Cu toate ca este aproape sigur ca vom vedea lansarea oficiala a lui in luna octombrie, pana atunci trebuie sa ne mai multumim cu zvonuri.

htc one max leak

In majoritatea cazurilor, imagini cu telefoane nelansate ajung pe internet prin intermediul unor profiluri anonime de pe Twitter, Facebook sau echivalentul chinezesc, Sina Weibo. Se pare insa ca exista si exceptii.

Un profil de Sina Weibo apartinand China Mobile, cel mai mare operator de telefonie asiatic, a publicat imagini cu un dispozitiv aproape gata de lansare marcat HTC 8088. Identic cu ceea ce stim estetic despre noul phablet HTC, nu exista nici un dubiu ca in imaginile de mai sus vedem la rezolutie mare primele imagini cu . Ca pachetul de noutati sa fie complet, acelasi individ de pe Sina Weibo a fost suficient de „dragut” incat sa posteze si specificatii complete ale aparatului. Avand in vedere ca acestea din urma sunt anuntate atat de aproape de data de lansare, sunt sanse foarte mari sa fie veridice.

Practic, vorbim de acelasi panou de 5,9 inci cu rezolutia de 1920 x 1080 pixeli. Procesorul este un quad core tactat la 1,7 GHz produs de Qualcomm. Desi nu se se stie la aceasta ora daca vorbim de un Snapdragon S4 Pro sau un Snapdragon 600, interesul pare sa fie destul de mare pentru inca un phablet de calitate. In plus, are o memorie RAM de 2GB si o camera principala de 5 megapixeli  cu PureView. Spatiul de stocare preinstalat este de 16GB, bateria pare sa fie batuta in cuie la 3300 mAh, in timp ce sistemul de operare preinstalat este Android 4.3 Jelly Bean.

Desi se vehiculau de ceva timp informatii la prima mana vizavi de HTC One Max, de aceasta data mai aflam doua noi detalii importante. Aparent, butonul de pornire (power) al aparatului a fost mutat in mijlocul ramei din dreapta, exact sub cele doua butoane de volum. Pentru ca, in teorie, atunci cand tinem un device de asemenea dimensiune in mana, unul din degete ajunge pe spatele terminalului, sub camera principala gasim un senzor de amprente. Acesta din urma nu pare similar cu cel pe care il gasim in notebook-urile moderne, motiv pentru care sunt mari sanse sa fie mai apropiat tehnologic cu cel din iPhone 5S. In aproximativ o luna vom afla adevarul, deci nu trebuie sa mai asteptati mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: