JVC GC-XA2, o camera numai buna de dat de pamant

JVC GC-XA2, o camera numai buna de dat de pamant

Pentru ca nu toate filmarile se desfasoara in conditii prevazute si medii controlate, cateodata aveti nevoie si de o camera precum GC-XA2.

JVC Camera video GC-XA2 intemperii rezistenta

Camerele rezistente la intemperii sunt din alta liga. Dedicate mai ales amatorilor de sporturi extreme care sunt convinsi ca nu se pot feri de neprevazut, astfel de produse sunt dominate de o aura de spectaculos. Perfecta pentru skateboarding, Kayaking, mountain biking si alte sporturi in care cu usurinta va puneti viata in pericol sau macar oasele, JVC GC-XA2 face parte din a producatorului japonez si ar trebui sa ajunga la distribuitorii oficiali undeva in luna august.

Faptul ca rezista la socuri, la praf, la temperaturi de pana la –10 grade si la adancimi de pana la 5 metri sub apa reprezinta doar cireasa de pe tort pentru acest model.

Abilitatile de captura sunt punctul forte. JVC GC-XA2 are un senzor BSI 1/3.2”de 8 megapixeli de tip CMOS. Ecranul este de 1,5 inci, iar posibilitatea de zoom optic se limiteaza la 5x. Filmeaza FullHD 1080p la 60 de cadre pe secunda, iar obiectul F/2.4 ar trebui sa faca o treaba foarte buna in a imortaliza chiar si cadrele cu o lumina mai dificila. Daca nu tineti in permanenta la voi un cablu, tot ceea ce inregistrati cu camera poate fi transferat prin intermediul conexiunii wireless pe care o genereaza camera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: