JVC ataca segmentul produselor de captura hardcore cu Adixxion

JVC ataca segmentul produselor de captura hardcore cu Adixxion

JVC Adixxion camera

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi producatori de dispozitive electronice cocheteaza cu ideea unei camere video rezistente la intemperii (socuri, frig, praf, etc), JVC s-ar putea sa fi gasit combinatia perfecta.

GC-XA1 Adixxion este cea mai noua camera a celor de la JVC si, fara nici un accesoriu suplimentar, deja este incarcata de functii ideale pentru scenariile de offroad. JVC Adixxion rezista la apa, praft sau socuri direct din magazin, toate fara nici o husa sau carcasa achizitionata separat.

GC-XA1 vine cu un modul integrat WiFi, pentru o descarcare rapida a clipurilor. Nu lipseste nici macar posibilitatea de a filma intreaga experienta prin punctul de vedere al un LCD instalat pe lateralul camerei. Aceasta din urma este o functie cu atat mai speciala cu cat Adixxion este printre singurele camere, daca nu chiar singura, care a reusit performanta sa integreze un LCD intr-un dispozitiv atat de bun in conditii neprielnice.

Cu alte cuvinte, daca sunteti pregatit sa treceti peste un set de dimensiuni un pic mai generoase, pana la sfarsitul acestei veri veti putea achizitiona o camera video buna la toate. Va costa 350 dolari. Din pacate, nu avem momentan mai multe detalii legate de formatul de filmare, spatiul de stocare sau abilitatile senzorului optic folosit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: