Jocul arcade Donkey Kong este atât de uşor, că poate fi proiectat pe un tort [VIDEO]

Jocul arcade Donkey Kong este atât de uşor, că poate fi proiectat pe un tort [VIDEO]

Este perfect funcţional, arată exact cum vi-l aduceaţi aminte, cu excepţia faptul că . Partea foarte bună? Acesta e celebrul joc arcade Donkey Kong, pe un tort.

o-VIDEO-GAME-CAKE-facebook

Torturile de nunţi s-au schimbat radical în ultimii ani, motiv pentru care nu exista nici o scuză pentru ca la un moment dat să nu devină interactive. În definitiv, pe lângă artificii şi un design spectaculos, se pare că un tort poate funcţiona şi ca o , cu un joc arcade.

În cazul de mai jos, efortul şi rezultatul, aşa cum îl vedeţi în acest clip, constă în munca celor de la Posh Entertainment. Respectiva companie a avut grijă să construiască un adevărat sistem de proiecţie 3D pentru a transforma fantezia unui om în realitate. La un anumit nivel, sunt sigur că şi un senzor Microsoft Kinect a fost folosit în ecuaţie pentru a urmări mişcările jucătorilor de pe lângă tort. Altfel, nu-mi explic cum se pot lăuda creatorii săi că atât Donkey Kong, cât şi Dig Dug, Ice Climbers şi altele jocuri de acţiune cu un scenariu simplu pot fi executate pe un tort cu dimensiuni din ce în ce mai mari, precum cele actuale.

Vizionare plăcută şi încercaţi să apreciaţi faptul că e doar un joc, un joc arcade, chiar dacă îl veţi juca în cel mai important moment din viaţa voastră alături de cine contează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: