iOS 7 Beta 2 este public, vine cu suport pentru iPad

iOS 7 Beta 2 este public, vine cu suport pentru iPad
10:00 25.06.2013

Foarte multi dezvoltatori si entuziasti au asteptat cu nerabdare sa experimente , iar acum a fost lansata a doua versiune.

apple ios 7 beta 2

Apple a decis sa faca publica cea de-a doua versiune a beta-ului de iOS 7. Gandita in special pentru dezvoltatorii care trebuie sa-si optimizeze aplicatiile pentru urmatoarea versiune de iOS, aceasta este si o ocazie de feedback vizavi de schimbarile din noul sistem de operare. Pe acest principiu, daca iOS 7 Beta 1 a venit cu probleme mari pe partea de autonomie, iOS 7 Beta 2 ar trebui sa remedieze handicapul respectiv si sa adauge suportul pentru iPad. Aparent, iteratia de iOS 7 facuta publica la nu putea fi instalata decat pe iPod Touch si pe iPhone.

Pe langa o serie de vulnerabilitati pe care le-a remediat iOS 7 Beta 2, tot acum ar trebui sa vedem imbunatatiri semnificative pe partea de performanta. Cu alte cuvinte, terminalele ar trebui sa fie mult mai sprintene. Pe langa problema bateriei, cei de la Apple au incercat sa rezolve alte cateva mici probleme pe care nu le vor sesiza foarte multi posesori de iDevice-uri decat in zilele care urmeaza. Noul firmware este descarcabil in format IPSW de pe portalul Apple pentru dezvoltatori. Daca aveti primul beta instalat pe vreun iPhone, cel de-al doilea ar trebui sa figureze si ca actualizare OTA – Over The Air.

Avand in vedere ca nu a trecut mult de la WWDC, ne putem astepta la multe beta-uri pana cand iOS 7 va ajunge si pe iDevice-urile „muritorilor” in aceasta toamna, probabil odata cu lansarea noului iPhone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI