iOS 6.1.1. – Apple isi rascumpara din greselile facute cu penultimul update

iOS 6.1.1. – Apple isi rascumpara din greselile facute cu penultimul update

Nu a durat mult de la lansarea noului iOS 6.1 pana in momentul in care multi utilizatori de iPhone au inceput sa se planga in egala masura de semnal si baterie.

Apple iOS 6.1.1 update

Problemele aferente iOS 6.1 au devenit in special evidente pentru utilizatorii de iPhone 4S. In urma cu cateva zile, situatia devenise atat de dramatica incat Vodafone, un operator important din Anglia, a decis sa trimita un mesaj tututor abonatilor prin care sa-i roage sa nu faca update ca vor avea probleme cu semnalul la telefon. Pentru toate acestea, Apple a dat drumul la un update intitulat 6.1.1 la in special pentru iPhone 4S.

,,Update-ul rezolva o problema care ar putea avea un impact asupra performantei si stabilitatii semnalului celular pentru iPhone 4S.” Daca printre randuri 6.1.1 va remedia si problemele altor persoane care au devenit  nemultumite de iPhone-ul lor, ramane sa vedem.

iOS 6.1 a fost lansat undeva la sfarsitul lunii ianuarie cu un spectru mai mare de retele 4G globale suportate de telefoanele si tabletele companiei. La cateva zile dupa lansarea iOS 6.1 a fost publicata online si prima metoda de jailbreak pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPad mini. Din pacate aceasta nu mai functioneaza pe terminale cu iOS 6.1.1, motiv pentru care ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte sa faceti update. Daca ati facut totusi update la 6.1 si aveti probleme de baterie si semnal cu terminalul respectiv atunci insa este iminenta trecerea la 6.1.1, insa veti pierde jailbreak-ul.

Citește și: