In sfarsit, iPhone 5 primeste Jailbreak

, 05 Feb, 12:30

Fara la fel de multe surle si trambite ca in anii trecuti, un grup de dezvoltatori intitulati Evad3rs au lansat mult asteptatul jailbreak la iPhone 5.

iPhone 5 iOS 6 6.1 jailbreak Evasi0n

Numele utilitarului necesar pentru jailbreak este Evasi0n. Acesta poate fi descarcat gratuit de pe www.evasi0n.com. Cu toate ca vedeta noului jailbreak este cel mai nou iPhone, de fapt Evasi0n functioneaza la fel de bine pe toate dispozitivele Apple atat timp cat ruleaza iOS 6.x. Astfel, indiferent daca aveti un iPhone 3GS, un iPhone 4/4S, un iPhone 5, un iPad 2/3/4, un iPad mini sau un iPod Touch 4G/5G, atata timp cat rulati iOS 6.0/6.0.1/6.0.2/6.1, acel dispozitiv este bun de jailbreak. Evasi0n poate fi descarcat atat in format de Windows, Mac, cat si Linux.

Procedura de jailbreak nu este cu nimic mai complicata decat cea din anii trecuti. Este suficient un PC cu iTunes instalat, un iDevice si un cablu de date prin intermediul caruia sa legati smartphone-ul sau tableta la computer. Desi este recomandabil sa faceti un backup preventiv la dispozitivului caruia incercati sa-i faceti jailbreak, din experienta mea nu am intampinat nici un fel de probleme.

Am facut jaibreak pe un iPhone 5 si pe pe un iPad 3, ambele cu iOS 6.1, si nu am intampinat nici un fel de probleme. Aplicatiile din Cydia s-au instalat un pic mai greu decat de obicei dar acest lucru s-a datorat probabil fluxului foarte mare de utilizatori care au facut jailbreak la doar cateva ore de la lansarea Evasi0n. Ca un mic detaliu, actuala versiune de jailbreak este untethered, asta inseamna ca nu implica sa faceti din nou jailbreak la dispozitiv, de fiecare data cand vi se termina bateria.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Salut am un iphone 3gs cu soft 6.1.2 ultima versiune merge sa ii fac jailbreak? mi se poate strica? Va rog s aimi raspndeti si puteti sa imi trimite-ti si mail!
O seara faina

Alexandru Puiu

Riscurile legate de jailbreak sunt minime. In orice caz, este recomandabil ca inainte de orice sa-ti faci un backup la iPhone din iTunes. In cazul in care intampini vreo problema, in orice moment poti restaura telefonul la parametrii din fabrica si o poti lua de la capat.

model md298b/a
nr. serial ff17jqtu2dtwf
imei 013409000883643
modem 5.00.01
magazin incredere 2013080500
decodare

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail