Regizorul Game of Thrones are o parere buna despre piraterie

, 28 Feb, 12:30

Dupa ce a devenit oficial faptul ca , regizorul seriei a anuntat ca nu are o problema cu piratarea fiecarui episod.

Game Of Thrones piraterie probleme

Intr-o lume in care operatorii de internet si marile case de discuri colaboreaza pentru a micsora pirateria pe internet, un regizor spune ca nu are nici o problema cu piratarea serialului la care lucreaza.

Partea surprinzatoare a venit la un festival dedicat scriitorilor, Perth Writer’s Festival, desfasurat in Australia. Intrebat ce parere are de piratarea intensa a fiecarui episod din serie, Petrarca, unul din regizorii care lucreaza la Game Of Thrones, a declarat ca nu este deranjat de acest fenomen. Mai mult, crede ca descarcarea ilegala in masa a serialului genereaza un buzz cultural semnificativ, ca in final sa creasca interesul global pentru serial. Pentru ca raspunsul a parut un pic deplasat, regizorul a argumentat in continuare ca la . Pur si simplu nu conteaza ratingurile, ca in cazul operatorilor de televiziune in format clasic.

David Petrarca este un regizor cu vechime in domeniu, mai ales cand vine vorba de seriale. Dupa ce a lucrat la Hung si True Blood, de cativa ani regizeaza o parte semnificativa din serialul Game Of Thrones, care a castigat titlul de cel mai piratat serial din lume, cu o medie de 3,9 milioane de descarcari pe episod. In conditiile in care aceasta performanta depasea cu mai bine de un milion de descarcari serialul de pe locul doi, How I met your mother, cu siguranta cei de la HBO fac ceva bine.

La ora actuala, HBO are global 60 de milioane de abonati platitori de abonament care aduc niste sume de bani considerabile in vistieria companiei. Pe langa faptul ca numarul abonatilor este in continua crestere, modul in care se lucreaza la filme si seriale pe popularul canal concureaza cu cele mai puternice studiouri de la Hollywood. Pentru a evidentia aceasta putere, tot Petrarca a afirmat ca realizarea lung metrajului „Lincoln” de Steven Spielberg, care a durat cativa ani, la HBO ar fi fost de cateva luni.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail