Game Of Thrones depaseste noi recorduri … la piraterie

Game Of Thrones depaseste noi recorduri … la piraterie

Pentru ca intotdeauna au existat topuri legate de continut piratat, Game Of Thrones incepe sa castige tiluri impresionante incat de la primul episod.

Game of thrones piraterie

Serialul bazat pe cartile de George R.R. Martin are deja sub centura titlul de cel mai piratat serial al anului 2012. Odata cu inceperea noului sezon, daca ar fi sa ne uitam la cifre, internautii au ars de nerabdare sa vada ce se mai intampla cu personajele lor preferate.

Difuzat duminica seara la TV si ajuns pe internet la cateva minute dupa difuzare, nu e nici o supriza ca premiera sezonului 3 din Game Of Thrones a fost un succes in egala masura la TV si online. Cu peste un milion de descarcari in primele 24 de ore si 160.000 de utilizatori conectati simultan la acelasi nod de torrent, nimic nu s-a comparat pana in acest moment cu performanta descrisa mai sus. Titlul de cel mai popular torrent de pe internet intra in mainile debutului noului sezon Game Of Thrones. Desi este departe de ceea ce face serialul celor de la HBO in acest moment, cu 144.663 de surse, in urma cu cativa ani, primul episod dintr-un nou sezon din din Heroes inrosea ,,tevile de internet” in obtinerea aceluiasi titlu.

Defalcand fenomenul pirateriei pe tari si orase, Australia se pare ca e pe primul loc la piraterie, conducand detasat topul. In ceea ce priveste orasele, Londra a avut cea mai inalta cota de descarcari ilegale, urmata indeaproape de Paris si Sidnei.

Doar timpul ne va spune daca pirateria va avea un efect negativ asupra seriei, momentan ramanem doar cu entuziasmul celor care privesc acest fenomen ca pe un compliment

Citește și: