Instagram are noi recorduri de popularitate: Si NASA isi deschide cont

Instagram are noi recorduri de popularitate: Si NASA isi deschide cont

In aceeasi perioada in care cei de la Instagram au anuntat o cifra record de utilizatori ai serviciului, oficialii NASA si-au deschis un cont pe reteaua sociala.

Nasa Instagram cont retele sociale spatiu fotografii

Pentru prima oara, cei de la Instagram au facut public un numar de utilizatori ai serviciului in luna ianuarie a acestui an. Aproximativ o luna mai tarziu, pe 26 februarie, respectiva valoare ajungea la 100 de milioane de conturi deschise pe reteaua de socializare. Printr-un comunicat publicat ieri pe blogul companiei, dupa aproximativ sase luni de la ultima dezvaluire, aflam ca alti 50 de milioane de internauti si-au deschis un cont pe Instagram. Aceasta performanta se datoreaza in egala masura achizitiei de catre Facebook si introducerii posibilitatii de postare de continut video pe popularul serviciu online.

Instagram lipsea din repertoriul foarte proeminenta pe Twitter, Facebook, Flickr, YouTube, Google+ si chiar Foursquare, asa ca oficialii organizatiei s-au gandit sa remedieze problema. Astfel, printr-un comunicat oficial, aflam ca de acum inainte NASA, ca agentie, si pe acest serviciu online pentru pasionatii de spatiu in general si astronomie in particular. Anuntul vine intr-o perioada in care NASA se pregateste de lansarea unui alt explorator spatial cu numele de LADEE (Lunar Athmosphere and Dust Enviroment Explorer). Acesta este menit sa graviteze in jurul lunii, timp in care va colecta mostre si va aduna informatii vizavi de atmosfera subtire si prafuita a lunii.

Chiar daca toate semnele prezic introducerea, mai mult sau mai putin agresiva, a reclamelor pe Instagram, pana atunci sa ne mai bucuram in pace de imaginile si clipurile imbogatite cu filtre pe care le vedem postate zilnic.

UPDATE:

Contul NASA Instagram