13 aug. 2013 | 09:30

Incep schimbarile la HTC cu Robert Downey Jr. in rolul principal [VIDEO]

ACTUALITATE
Incep schimbarile la HTC cu Robert Downey Jr. in rolul principal [VIDEO]

Cu niste produse de o calitate remarcabila, precum , taiwanezii sa straduiesc enorm sa atraga utilizatori noi in SUA si alte piete importante.

Robert Downey

Au un portofoliu de produse care reuseste sa justice banii de marketing, cu toate acestea, foarte mari in a castiga o cota de piata semnificativa. Problema de promovare nici macar nu are legatura cu produsele slabe. HTC One este doar una dintre dovezile cele mai recente care atesta faptul ca exista un produs foarte performant combinat cu un nivel de pret pe masura si vanzari mult sub asteptari.

Producatorul a pregatit o campanie de promovare care va include un parteneriat foarte costisitor cu Robert Downey Jr. Doi ani de zile va dura contractul de promovare cu vedeta filmelor Iron Man, iar implicarea in campanie va fi la nivelul unui numar mare de clipuri. Investitia initiala vehiculata pentru aceasta varianta de promovare este de un miliard de dolari. Daca e sa tineti evidenta, aceasta este valoarea totala a bugetului de anul trecut pentru marketing al HTC.

Desi numarul efectiv de clipuri ce urmeaza sa fie lansate este inca necunoscut, etapele campaniei sunt foarte bine definite, in numar de trei. Prima dintre ele va incerca sa-i convinga pe utilizatori de nivelul ridicat de inovatie pe care HTC il incorporeaza in terminalele sale. A doua etapa va atrage atentia asupra unor functii unice, specifice doar terminalelor HTC. A treia etapa va descrie moduri prin care produsele HTC sunt benefice pentru utilizatorii care le folosesc.

Chiar daca secventa de mai jos este doar un teaser, abia astept sa vad ce rol va juca Robert Downey Jr. in campania creata de taiwanezi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele