O noua imagine cu phabletul Nokia Lumia 1520 ajunge pe internet

, 07 Sep, 10:20

Pentru simplul fapt ca finlandezii nu mai pot amana lansarea unui phablet, se apropie de realitate odata cu o noua imagine.

windows phone phablet nokia lumia 1520

Cei de la @evleaks au facut o treaba incredibila pana la aceasta ora in a posta online imagini cu dispozitive nelansate, aproape toate de pana acum s-au materializat in gadgeturi adevarate. In acest caz, este vorba de primul phablet al celor de la Nokia, Lumia 1520, supranumit Bandit.

Daca in trecut am vorbit de faptul ca odata cu – urmatorul update de WP8 cu ocazia caruia Microsoft va introduce suportul pentru panouri Full HD, lansarea unui exponent in conformitate cu noile specificatii era inevitabila. Acela se pare ca va purta numele de Nokia Lumia 1520 si va fi dominat de un panou Full HD cu o diagonala inca necunoscuta. Partea de procesare va fi asigurata de un quad core de la Qualcomm de o frecventa necunoscuta.

Va fi pentru prima oara prezenta o interfata separata, intitulata Driving Mode, ce poate fi accesata atunci cand va aflati la volan.

Pentru ca la aceasta ora notiunea de phablet cu WP8 a fost de mai multe ori asociata cu acel model ipotetic de terminal cu trei coloane de icoane, nu mai ramane acum decat sa asteptam pentru a vedea cand si pe ce piete va fi facut disponibil aparatul. Surse apropiate de operatorul american AT&T au afirmat ca dispozitivul este deja in testele operatorului si pana la sfarsitul acestui an il va avea si in portofoliu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail