iPad Mini facut bucati

iPad Mini facut bucati

Daca acum cateva zile va aratam cum se prezinta pe interior noua tableta Microsoft Surface, astazi trebuie sa aruncam o privire si inauntru celui mai mic iPad de pana acum.

iPad Mini Dezmembrat

Baietii de la iFixit s-au pus pe treaba si au luat la demontat ultima revelatie a „marului american”. Dupa cum noteaza si ei demontarea necesita ceva rabdare si asta pentru ca producatorul american a ales sa foloseasca destul de mult adeziv pentru a tine toate componentele la locul lor.

Printre partile bune si totodata interesante se numara touchscreen-ul care nu este lipit de display si panoul LCD furnizat de concurenta, mai exact de cei de la Samsung. Odata cu dezmembrarea aflam ca iPad Mini vine in dotare cu doua difuzoare stereo, ceea ce ne demonstreaza ca Apple a folosit la maxim spatiul liber asigurat prin montarea noului conector de incarcare.

Cu toate ca sticla protectoare nu este lipita de ecran si bateria pare destul de usor de inlocuit, noul iPad primeste din partea iFixit nota 2 din 10 la capitolul usurinta in depanare. Motivarea scorului slab este data de „tonele” de adeziv folosit in constructie si a conectorului lighting, lipit pe placa de baza, care transforma iPad Mini intr-o tableta extrem de pretentioasa in cazul unei eventuale vizite la service.

Mai jos aveti o galerie foto cu „maruntaiele” celui mai mic iPad din lume.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPad Mini Dezmembrat/”/]

Citește și: