Un nou phablet: HTC One va fi marit la MAX-im

Un nou phablet: HTC One va fi marit la MAX-im

HTC One Max este numele urmatorului smartphone de varf al taiwanezilor, a popularului HTC One.

htc one max

HTC a facut o treaba foarte buna cu One, modelul realizat aproape integral din aluminiu si sticla. Incercand probabil sa mai profite un pic de popularitatea acelui telefon, compania taiwaneza a inceput sa lucreze la un phablet cu trasaturi de design similare. Cine stie, dupa problemele financiare pe care le-a experimentat in ultima perioada, HTC crede ca un One un pic mai mare va fi alternativa perfecta pentru cei care isi doresc un Note, dar s-au saturat de design-ul acestuia.

Vehiculat initial cu numele de iminentul telefon va fi prima incursiune a taiwanezilor in domeniul phableturilor. Cu un posibil nume de scena gen HTC One Max, noul aparat este reprodus schematic in imaginea de mai sus. Din cate se vede, diagonala de 5,9 inci va fi definitorie pentru nivelul de aplicabilitate al acestui aparat la care se vor adauga o grosime de 9,3 milimetri si o inaltime de 140,4 milimetri. Doua difuzoare stereo sunt in continuare ancorate in deciziile de design. Cu alte cuvinte, in partea din fata a telefonului, vedem aceeasi plasa metalica ce ascunde difuzoarele patentate cu numele de Boom Sound.

Intr-un segment de piata dominat de cei de la Samsung cu Galaxy Note 2, daca HTC One Max va avea tot ce-i trebuie pentru un phablet adevarat, avem toate sansele ca in curand sa laudam deciziile de business ale taiwanezilor.