Samsung se pregateste sa lanseze patru versiuni de Galaxy Note 3

Samsung se pregateste sa lanseze patru versiuni de Galaxy Note 3

In ultimele luni, am vazut o explozie de versiuni de si se pare ca acelasi lucru ca se va intampla si cu .

Samsung galaxy note III

O publicatie coreeana cu numele de ETNews a obtinut informatii legate de viitorul terminalelor Samsung care, desi nu le-am mai auzit, par foarte plauzibile. In incercarea de a se adresa unui public cat mai numeros cu aceeasi reteta, gigantul sud-coreean va lansa, din cate se pare, nu mai putin de patru variante ale aceluiasi gadget.

Foarte similare, cu aceleasi procesoare, aplicatii personalizate sau platforme hardware, cele patru variante de Galaxy Note 3 vor fi diferentiate prin intermediul specificatiilor panourilor folosite, al camerelor si probabil al abilitatilor de a rezista la intemperii. Sunt sanse destul de mari ca Note 3-ul de varf sa vina cu un display flexibil si o carcasa metalica, o combinatie, zic eu, destul de neobisnuita. Nu este exclus ca doua sau chiar trei dintre cele patru variante sa fie de fapt optimizate pentru retelele 4G din diferite parti ale mapamondului. Ca diagonala a ecranului, urmatorul phablet de varf de la Samsung va avea intre 5,68 si 5,7 inci.

Cu o data de lansare speculata candva in luna septembrie, la IFA in Berlin, cum s-a intamplat si anul trecut cu Galaxy Note II, este greu sa obtii de pe acum informatii foarte precise. Zvonurile anterioare referitoare la acest terminal au integrat un procesor Qualcomm Snapdragon 800, tactat la 2,3 GHz, plus 3GB RAM. Doar timpul ne va spune daca lansarea unor gadgeturi precum Galaxy S4 Active, S4 Duos, S4 Zoom sau S4 Mini se va reflecta si in versiuni similare de Note III.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: