HP Folio 1040 G1 este cel mai subţire ultrabook din seria Elitebook

HP Folio 1040 G1 este cel mai subţire ultrabook din seria Elitebook

Încercând să se adreseze utilizatorilor business pretenţioşi, HP tocmai a lansat noi sisteme din , printre care şi Folio 1040 G1.

HP Elitebook Folio G1

HP are un trecut de companie ce a încercat prin produsele sale să se adreseze unui public cât mai variat, prin diverse linii de sisteme desktop şi portabile. Printre acestea se numără şi gama Elitebook, care include cele mai performante, prezentabile şi rezistente computere .

Noul Folio 1040 G1, la 15,9 milimetri, este mai subţire cu 16,1 procente faţă de generaţia anterioară de ultra portabile şi cu 7,3 procente mai uşor. Acesta este un laptop de 14 inci realizat în conformitate cu standardele armatei americane pentru rezistenţă la şocuri şi anduranţă a bateriei. Cu alte cuvinte, rezistă fără probleme la 24 de căzături succesive de la o distanţă de aproximativ 76 de centimetri.

Deşi vă puteţi personaliza un Folio 1040 G1 cu precizie elveţiană, configuraţia standard include un display HD sau Full HD şi cea mai nouă generaţie de procesoare Intel Core cu grafică integrată. Fiind destinat segmentului business, nu lipsesc din ecuaţie un senzor de amprente, TPM, suport pentru SmartCard şi autentificare în doi paşi. Acesta este compatibil cu un nou dock destinat întregii serii EliteBook.

Dacă eraţi în căutare de noutăţi exclusive, merită să reţineţi că pentru o perioadă de şase, aceste noi Elitebook-uri vor fi singurele cu o nouă tehnologie Synaptics. Intitulată în acest context HP Forcepad, tehnologia face referire la un touchpad de dimensiuni generoase cu două funcţii care nu existau pănă la această oră. Fără să faceţi click pe un fişier îl puteţi apuca şi muta virtual. Mărind presiunea cu care apăsaţi pe touchpad, sporiţi viteza cu care se desfăşoară scroll-ul pe o pagină.

Cu un preţ ce începe de la 1300 dolari, Elitebook Folio 1040 G1 va veni în pachet cu un dock micuţ al cărui scop este să vă ofere conectivitatea VGA şi RJ45, în cazul în care vă trebuie.

HP-EliteBook-Folio-1040-G1-Notebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: