„Toate-s vechi si noua toate” – HP aduce in Romania tableta EliteBook Revolve

„Toate-s vechi si noua toate” – HP aduce in Romania tableta EliteBook Revolve

Pentru ca tot am vorbit in ultima perioada despre noile gadgeturi, zilele acestea fiind in plina desfasurare Computex, o tableta asa-zis „noua”, HP EliteBook Revolve, este lansata si in Romania.

 HP EliteBook Revolve

Considerat un computer portabil cu afisaj senzitiv, noul model de la HP are procesor Intel Core, optimizat pentru Windows 8. Aici vine surpriza. Dupa ce toti ceilalti au pus procesoare din a patra generatie, HP pune procesoare din a treia generatie.

Din punct de vedere al design-ului, modelul arata foarte bine si chiar dotarile hardware sunt ok, numai ca ceilalti competitori lanseaza zilele acestea tablete cu a patra generatie de procesoare Intel, ceea ce ma face sa cred ca Romania este o piata pentru modelele vechi, ce par sa nu mai aiba succes afara, unde aceasta tableta este prezenta din decembrie 2012. Ramane de testat.

HP EliteBook Revolve are un afisaj HD cu diagonala de 11,6 inci si o greutate de 1,4 kg, o camera HD 720p, un sistem de microfon dual, DTS Studio Sound si CyberLink YouCam, care faciliteaza comunicarea.

Sasiul este facut integral din magneziu, iar pentru protectia ecranului HP a folosit un material rezistent la zgarieturi, Corning Gorilla Glass.

Noul model are si capabilitati de andocare pentru conectarea rapida a unui monitor extern, tastatura, mouse, porturi suplimentare sau a unei imprimante, 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort si NFC, iar capacitatea interna de stocare este de pana la la 256 GB mSATA SSD. HP a inclus pe aceasta tableta si mai multe aplicatii, cum ar fi Client Security, Global Series si Custom Integration Services.

HP EliteBook Revolve va fi gasita in Romania din aceasta luna cu un pret recomandat de de 1.199 euro fara TVA.

HP EliteBook Revolve 2

Citește și: