Halo Spartan Assault este disponibil in Windows Store

Halo Spartan Assault este disponibil in Windows Store

Pentru ca populara serie nu avea un exponent optimizat pentru dispozitive portabile, tocmai a fost lansat Halo Spartan Assault.

Halo spartan wars windows 8 windows phone

Incepand de azi, puteti descarca din Windows App Store noul joc Halo: Spartan Assault. In magazinul virtual localizat, jocul are un pret de 24 de lei si este publicat de Microsoft Studios.

In noul joc din seria Halo, povestea se petrece undeva intre . Incepeti ca un personaj gata de actiune si va apucati de misiunile spartane (Spartan Ops). Acesta din urma este numele unui program care va ajuta sa intelegeti mult mai bine povestea de fundal din spatele razboiului dintre oameni si trupele Covenant. Pentru un pic de diversitate, puteti sa va jucati atat ca Spartan Davis, cat si ca Sarah Palmer – Comandant. Ambele personaje sunt active pe UNSC Infinity, iar prinicipalii inamici sunt reprezentati de fortele Covenant.

In total, cei 24 de lei se vor reflecta in 25 de misiuni pe care le puteti efectua pe parcursul unui numar destul de mare de ore de joc. Pentru continuitate, avem 5 operatiuni formate din 5 misiuni fiecare pe care le puteti executa intr-o singura ordine. In cazul in care sunteti pasionati de provocari, prin intermediul unui cont Microsoft va puteti inscrie in clasamente alaturi de prieteni, puteti participa la provocari saptamanale si va puteti face un scop in viata din adunat cele 40 de realizari (Achievements) si Medalii, care in final va vor ajuta sa aveti un scor mai mare decat al altor jucatori.

Pe partea de compatibilitate, cei de la Microsoft specifica dispozitivele construite pe arhitectura x86, x64 si ARM. Practic, atata timp cat folositi un gadget cu sistem de operare Windows, ar trebui sa nu aveti probleme.

Citește și: