Bungie ne arata la ce a mai lucrat dupa ce a terminat cu Halo [VIDEO]

Bungie ne arata la ce a mai lucrat dupa ce a terminat cu Halo [VIDEO]

O companie facuta populara de catre seria Halo, Bungie a decis sa publice pe YouTube cel mai nou clip din

Bungie Destiny trailer ex.halo

Un nou FPS care ar trebui sa apara atat pe Xbox cat si pe PlayStation, Destiny a fost programat pentru lansare in 2014. Partea buna este ca avem deja promisiuni legate de compatibilitatea cu generatiile de console viitoare, PlayStation 4 si Xbox One. Avand in vedere ca ambele platforme actualizate de gaming vor fi lansate pana la sfarsitul anului, nu ar trebuie sa existe nici un fel de probleme in ceea ce priveste disponibilitatea intr-un format compatibil cu ele.

Nu se cunosc detalii legate de scenariul din spatele noului joc. Nu au fost mediatizate exemple de gameplay si, tocmai din acest motiv, pe 10 iunie la E3, va fi organizat un capitol legat de noul joc din trailerul de mai jos. ,,Worldwide Gameplay Reveal” este numele evenimentului respectiv pe care, din acest moment, il vom astepta cateva saptamani.

Pana atunci, avem trailerul de mai jos publicat astazi de compania dezvoltatoare cu scopul de a ne tine motivati.  Jon Favreau, regizorul seriei Iron Man, a fost in spatele camerei si a incercat sa profite cat a putut de bine de scenariul lui Giancarlo Exposito. Daca va incanta filmele la asa un nivel, merita retinut ca Exposito a fost unui dintre personajele importante din spatele seriei Breaking Bad. Chiar daca nu va lamuriti cu mare lucru din trailer, macar pentru simt artistic si realizare merita laudat. In plus, nu mai e mult pana vom vedea si o secventa ingame autentica de gameplay.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: