05 iun. 2013 | 16:00

Halo: Spartan Assault – O versiune pentru Windows 8 si WP8 [VIDEO]

ACTUALITATE
Halo: Spartan Assault - O versiune pentru Windows 8 si WP8 [VIDEO]

Incercand probabil sa ajute un pic nivelul de popularitate al dispozitivelor cu WP8 si Windows 8, Microsoft a anuntat .

Halo spartan assault windows phone windows 8teaser

La scurt timp dupa ce a inregistrat domeniul aferent noului joc din serie, cei de la Microsoft au anuntat oficial Halo: Spartan Assault. Acesta este numele primului joc din serie care nu vizeaza consolele de gaming create in Redmond. In schimb, noul Halo este creat de la zero pentru interfete touch si este optimizat pentru tabletele cu Windows 8 si smartphone-urile cu Windows Phone 8.

Dezvoltat de 343 Industries, noul titlu din populara serie se detaseaza de conceptul clasic de FPS sau third person shooter, imbratisand o perspectiva similara cu cea dintr-un RPG. Practic, survolati actiunea cu camera de deasupra. Desi noul joc poate fi jucat de oricine, indiferent daca a mai avut sau nu contact cu universul Halo, creatorii sai au plasat evenimentele intr-un cadru bine definit. Povestea din Spartan Assault are loc in spatiul temporal dintre . In aceasta aventura veti parcurge primele misiuni din Spartan Ops fie in pielea comandantului Sarah Palmer. Inamicii vor fi formati din fortele Covenant iar actiunea isi va avea punctul de origine pe UNSC Infinity.

Noul Halo va avea 25 de misiuni unice si va incorpora si aspecte de socializare formate din topuri saptamanale. Astfel, veti putea concura cu prietenii apropiati. Va avea un pret de 6,99 dolari incepand cu luna iulie cand va fi lansat oficial. Primii jucatori care au testat aceasta versiune au confirmat ca pretul mic se reflecta totusi in atmosfera si experienta indragita de fanii seriei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele