iPhone 5 cu Android

iPhone 5 cu Android

Pentru ca niciodata piata de chinezarii nu va fi privata de produse surprinzatoare, de curand a ajuns pe internet un nou smartphone, al carui design este inspirat din cel care se presupune a fi pentru noul iPhone.

goophone-y5-clone

Goophone i5 este numele acestui smartphone care pare a fi un gadget chic, probabil destul de plasticos si usor, insa  extrem de bun in ceea ce-si propune: sa fie prima clona a unui produs Apple care nici macar nu s-a lansat.

La capitolul hardware, sistemul de operare Android ruleaza pe o configuratie momentan necunoscuta. Ecranul este de 3,5 inci, in loc de 4 inci, iar produsul final este rezultatul experientei dobandite si cu alte clone. Goophone de exemplu, a mai creat Goophone x1 si Goophone 4S. Desi estetic si modelele anterioare si acesta arata foarte bine, recomandarea celor de la Techrunch este sa evitati o achizitie.

Nu avem inca un pret sau o data de lansare pentru noul model, insa nu ar merita sa fie lansat vreodata daca nu ajunge la primii utilizatori inainte de primul iPhone oficial ce pare ca va fi anuntat pe 12 septembrie.

Smartphone clona iPhone 5 GooPhone i5

UPDATE: Pe de alta parte se vorbeste in piata despre o eventuala tentativa a celor de la Goophone de a bloca vanzarile viitorului model de iPhone in China. Asta pentru ca producatorul de clone ar fi patentat noul model Goophone i5 pe piata asiatica, fapt ce le confera cel putin teoretic dreptul de a boicota importurile viitoarelor smartphone-uri Apple. Momentan totul pare o gluma, dar ramane sa urmarim cum vor decurge ostilitatile odata cu lansarea noului iPhone si eventuala sa promovare pe piata din China.

Citește și: