Google iti masoara caloriile din peste 1000 de feluri de mancare

, 31 Mai, 13:00

Pentru a va ajuta sa fiti mai eficienti cand v-ati apucat de o dieta, a inceput sa va spuna detalii calorice despre 1000 de alimente.

Google Search detalii culinare calorii proteine carbohidrati

Am realizat in urma cu ceva timp un articol subtantial cu lucruri pe care ti le ofera Google la , fara nici un click suplimentar. La lista respectiva, care oricum era destul de stufoasa, puteti adauga de acum inainte si detalii precise legate de alimente pe care pana de curand nu le gaseati decat pe Wolfram Alpha sau pe site-uri de specialitate. Google Search ar trebui sa afiseze respectivele informatii in cateva saptamani, initial in engleza, si ulterior in orice limba. Informatiile sunt afisate intr-un mod similar cu detaliile despre un film sau un actor in partea dreapta a ecranului. Printre detaliile pe care le puteti afla se numara carbohidratii, caloriile, proteinele, zaharurile, plus alte cateva aspecte ce tin de mancare.

,,Sa iei decizii inteligente despre unele dintre mancarurile tale favorite poate fi un proces obositor si stresant. Din acest motiv speram sa va facem alegerile mai usoare.” In comunicatul de lansare al noii functii, oficialii companiei au justificat lansarea acestui pachet de functii printr-un set de afirmatii foarte simple. In principiu este vorba de peste 1000 de produse, incepand cu legume si fruce si mergand pana la burrito sau mancare chinezeasca, despre care puteti afla informatii calorice sau proteice cu usurinta.

Este suficient sa intrebati pe Google ,,How many calories are in a hotdog?”, precum ati intreba un om normal si motorul de cautare va raspunde prin intermediul aceluiasi sistem inteligent de facut legaturi intre tipuri diferite de informatii intitulat Knowledge Graph. Ca un mic detaliu, inginerii din Mountain View au afirmat ca lucreaza de mult timp la acesta sectiune de informatii despre nutritie. Nu putem sa speram decat ca nu va mai dura mult pana vom putea accesa acest volum de informatii si in limba romana.

Google-Search-730x371

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail