Noul Google Search pe Android vine cu o functie in minus

Noul Google Search pe Android vine cu o functie in minus

Cu toate ca in cadrul evenimentul I/O 2013 Google a promis , noului Google Search ii lipseste ceva.

search with camera google search android

Ca in fiecare an, Google I/O, creat in mare parte pentru dezvoltatorii de aplicatii, este o ocazie unica pentru cei de la Google de a se lauda cu ce au planificat pentru perioada imediat urmatoare. Printre noutatile promovate in cadrul evenimentului, gigantul din Mountain View a promis o aplicatie .

La o saptamana dupa I/O 2013, noua aplicatie Google Search a ajuns in Google Play. Aplicatia vine cu remindere vocale, informatii in timp real legate transportul in comun, sugestii de continut si multe alte cateva detalii. Pana la lansarea acestei versiuni, cu numarul 2.5, populara aplicatie integra si o functie intitulata Search With Camera. Cunoscuta cu ceva timp in urma ca Google Googles, aplicatia in cauza era, pana la acest moment, o parte foarte utila a aplicatiei Google Search. Cei de la Android Police au fost printre primii care au sesizat minusul.

Printre altele, functia in cauza permitea utilizatorilor sa faca o fotografie si sa realizeze o cautare pe Google pentru imagini similare. Functiona la fel de bine si pentru scanat de coduri QR. Desi faptul este consumat si sunt sanse minime ca Google sa readuca aceasta parte inapoi in aplicatie, este neobisnuit ca gigantul sa faca schimbari atat de radicale fara nici un fel anunt oficial.

Citește și: