Google Top Charts realizeaza un top 10 din orice cautari

Google Top Charts realizeaza un top 10 din orice cautari

Google Trends nu este , in schimb, Google Top Charts este un rezultat spectaculos derivat din respectivele trenduri.

Google top charts Trends Top 10

De alungul anilor in a fi folosite pentru diverse grafice, statistici si rapoarte de orice fel. De multe ori au avut un scop functional, precum proiectul de sfarsit de an intitulat Google Zeitgeist. Au avut de asemenea un scop amuzant, util anumitor organizatii si tipuri de utilizatori. Cel mai nou rezultat derivat din interpretarea cautarilor de catre Google poarta numele de Top Charts.

O colectie de unelte complet noua, sectiunea Top Charts din Google Trends va va oferi un set foarte generos de top-uri pe subiecte extrem de diverse, de la muzica pana la animale si de la scriitori pana la oameni de afaceri. Topurile se actualizeaza lunar si pot prezenta o perioada implicita sau o anumita perioada definita de utilizator. Daca va incanta mai mult sa vedeti evolutia unui personaj sau a unui element dintr-un top de-alungul unei perioade mai lungi, aveti si aceasta optiune.

Pe langa faptul ca topurile sunt foarte variate si pe niste subiecte la care nu te astepti, fiecare dintre ele are un cod de embed si ti-l poti integra in propriul site sau il poti partaja pe Facebook, Twitter sau Google Plus. Cu toate ca momentan intregul set de informatii din spatele Top Charts este limitat la cautarile internautilor din SUA, Google promite sa remedieze in curand acest neajuns.

Citește și: