Google Handwrite se perfectioneaza rapid

Google Handwrite se perfectioneaza rapid

La aproape 6 luni dupa lansare, , solutia de a cauta pe Google desenand litere pe ecranul smartphone-ului, a primit un update.

Google handWrite scris de mana

Desi in urma cu 5 ani tastaturile virtuale erau inlocuite cu mici zone pe ecranul unui PDA unde puteai desena litere, odata cu ecranele capacitive multi touch acea arta s-a pierdut. Google Handwrite, un proiect asemanator ce implica scriusl de mana, asa cum ii spune si numele, incearca sa ne motiveze sa scriem din nou de mana. Lasand la latitudinea unui computer, , Google Handwrite a devenit in aceste zile semnificativ mai eficient.

Google Handwrite functioneaza pe orice smartphone sau tableta. Este suficient sa activati functia intrand in sectiunea de configurari de pe www.google.com. Pe partea de actualizari, daca pana acum litera I era de foarte multe ori inlocuita cu 1, sau invers, Google a remediat problema prin intermediul unor alternative. In momentul in care desenati o litera pe ecran, daca reprezentarea este ambigua, in partea de jos a ecranului va vor fi afisate ,,variatii pe aceeasi tema”. Astfel, printr-o atingere suplimentara, puteti alege litera sau cuvantul corect. Pentru o viteza sporita, de acum puteti desena litere una peste alta. Nu mai trebuie sa va chinuiti sa inghesuiti cuvinte pe lungimea sau latimea ecranului.

Cu toate ca am reticente majore daca acest sistem va reusi sa fie mai eficient decat orice tastatura virtuala, Google cu siguranta se straduieste in aceasta directie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: