Google incerca sa ne intristeze de Craciun!

Google incerca sa ne intristeze de Craciun!

Mai multe surse au confirmat ca genereaza un Mos Craciun trist si un om de zapada indiferent sau impasibil. Avand in vedere ca Google are o influenta majora asupra platformei, frustrarile utilizatorilor s-au orientat catre .

Cum te intristeaza Google de Craciun

Emoji sau emoticoanele sunt acele manifestari de afectiune virtuala pe care le generezi din cateva taste si al caror format estetic depinde de platforma folosita. Nu exista un standard batut in cuie legat de modul in care ar trebui sa apara un smiley.

Problema postata pe code.google.com este descrisa cu un titlu foarte trist. ,,Santa Emoji is sad, when Santa sould be jolly.” Din pacate problema nici macar nu este izolata sau legata de o anumita versiune de Android. Este suficient sa activati tastura emoji si sa incercati sa faceti o fata de Mos Craciun. Rezultatul va fi similar cu cel din imaginea de mai sus, in loc sa fie un Mos fericit, va fi unul trist. Acelasi fenomen are loc si cu simbolul pentru un om de zapada.

Cu speranta ca cat mai curand, ramane sa speram ca cele doua icoane de mai sus nu vor intrista prea multe persoane de Craciun.

Citește și: