Google Art Project gazduieste peste 2000 de opere noi

Google Art Project gazduieste peste 2000 de opere noi

Prin , a devenit evident ca gigantul din Mountain View nu mai urmareste doar opere din muzee.

Google Art Project

Incercand sa imortalizeze o arie cat mai mare de obiecte artistice, Google Art Project a primit un update semnificativ format exclusiv din de arta contemporane.

Pentru ca au un aer illo tempore si nu risca sa dispara peste noapte, intr-un nou post pe blogul oficial Google sunt detaliate noi principii de existenta pentru proiectul Google Art. In principiu, mai mult ca niciodata, sunt vizate opere de arta care ar putea intra in nefiinta cu usurinta. Pornind de la aceste concepte, nu mai putin de 30 de parteneri si aproximativ 2000 de opere de arta noi au fost indexate in baza de data a site-ului.

Demonstrand ca ideea de arta nu include doar picturi si sculpturi in medii perfect controlate, pentru prima oara sunt incluse peste 100 de exemple de . Avand in vedere aspectul perisabil al acestor opere, maine sau poimane s-ar putea ca doar prin intermediul  Google Art Project sa le mai puteti vedea in adevarata lor splendoare. Tot in acest set de actualizari au fost incluse aproximativ 300 de fotografii ale fundatiei spaniole MAPFREE. In cazul in care nu erau suficient de multe exemple de opere pe care este aproape imposibil sa le vedeti la fata locului, care este prea fragil pentru a mai fi expus intr-un muzeu este imortalizat pe site-ul GoogleArtProject.com

Acest proiect al celor de la Google este doar inca o dovada a puterii pe care o are gigantul din Moutain View pentru a imortaliza in condtii perfecte opere care altfel ar fi disparut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: