Giphoscope îţi transformă GIF-urile preferate în opere de artă

Giphoscope îţi transformă GIF-urile preferate în opere de artă

Un gadget care nu credeai că va exista vreodată poartă numele de Giphoscope şi îţi transformă în realitate -urilor preferate.

GIphoscope gadget jpeg animat

Într-o perioadă în care , deşi unii ar fi de părere că nu au încetat niciodată să fie în tendinţe, cineva s-a gândit să găsească o metodă prin care să le materilizeze. În definitiv, adevăratele opere de artă nu ar trebui să fie limitate la ecranul unui computer.

Dispozitivul de mai sus reprezintă lucrarea lui Marco Calabrese şi Alessandro Scali şi poartă numele de Giphoscope. Constă dintr-un cadru de aluminiu montat pe un cadru de lemn de alun italian şi are un singur scop, să funcţioneze ca o unealtă de animaţie pentru GIF-urile voastre preferate. Sistemul este cât se poate de simplu. Fiecare cadru al unui GIF este imprimat pe o foaie separată care este poziţionată pe un cadru metalic. Apoi, printr-un sistem similar cu Mutoscope-ul de acum peste o sută de ani, cadrele sunt ancorate pe o manivelă pe care utilizatorul o învârte pentru a obţine efectul conţinutului digital de la care a pornit.

În mod evident, o mare parte din acest gadget implică un efort manual semnificativ. Culoarea aluminiului şi a lemnului sunt alese special pentru a complementa animaţia care se desfăşoară prin imaginile tipărite.

Dacă sunteţi tentat să faceţi un astfel de cadou cuiva care l-ar aprecia, începând cu 300 de euro bucata nu ar trebui să întâmpinaţi nici un fel de problemă în a vedea unul la uşă în următoarele săptămâni.

gliphoscope

Etichete: