GIFCTRL te ajuta sa te joci cu GIF-uri

, 08 Oct, 10:30

GIF-urile sunt fisierele animate pe care le vedem peste tot pe internet. Singura lor caracteristica? Afiseaza o animatie pe care o repeta la infinit.

Gifctrl gif control animatie

Pentru a da o noua tenta umoristica GIF-urilor pe care le vedem de atatia ani pe internet s-a creat GIFCTRL.com. Acesta afiseaza o serie de imagini in format GIF si va permite sa va urcati propriile imagini in acest format animat, printr-o simpla miscare a cursorului puteti influenta sensul in care se desfasoara animatia si viteza acesteia.

Site-ul, lansat la sfarsitul lunii trecute, deja include o baza suficient de mare de GIF-uri incat sa va tina ocupati cateva minute sau cateva ore, in functie de timpul pe care il aveti de pierdut. Partea de upload, desi nu este foarte evidenta, este accesibila printr-un simplu click pe logo-ul GIFCTRL din coltul din stanga jos al paginii.

Merita retinut ca fiecare pagina se incarca rapid si imaginile, indiferent cat de pixelate ajung, sunt reproduse in mod full screen.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail