Google Image Search face mai multe lucruri peste noapte

Google Image Search face mai multe lucruri peste noapte

Folosesc foarte mult  si este o bucurie enorma sa vezi ca gigantul din Mountain View ii aduce actualizari regulate.

google gif animated filter transparent

Prima cu un update la Image Search a venit in urma cu cateva luni in momentul in care a mutat criteriile de sortare din parea stanga a paginii web in partea de sus. Daca primul update a fost de design, acesta de astazi este legat de functionalitate.

De acum inainte, cautarea de imagini pe Google permite gasirea de fotografii animate sau Gif-uri printre rezultate daca la sectiunea type ati pus filtrul pe Animated. Incarcate de umor si de cele mai multe ori o metoda foarte amuzanta de a transmite un mesaj amuzant unui amic sau prieten.

Desi va trece probabil ceva timp pana va veti obisnui cu filtrul pentru GIF-uri, mai este o functie care m-a incantat si care nu era prezenta pana acum. Daca selectati din tab-ul Any Color optiunea Transparent veti gasi mai usor mai clip art-uri pe care sa le inserati in diverse prezentari. Tot asa veti gasi elemente pe care sa le inserati in colaje Photoshop fara a avea emotii ca va trebui sa le decupati dintr-un decor complex. Ca tip de fisiere, transparenta este de cele mai multe ori inalnita online atunci cand vorbim de PNG-uri.

Indiferent daca veti deveni subit sau nu un fan al fisierelor de tip GIF, pentru cautatorii de imagini. Mi se intampla de multe ori si mie sa caut mai multe imagini pe Google decat articole si astfel de actualizari eficientizeaza procedura.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: