Full Screen Mario este o versiune in format HTML5 a popularului joc

Full Screen Mario este o versiune in format HTML5 a popularului joc

Cred ca . nu va muri niciodata. Mai nou, cineva s-a gandit sa-l reinventeze si sa-l puna gratuit online. Vorbim de Full Screen Mario.

full screen mario html5

HTML5 este la moda si are mari sanse sa-si mentina statutul de tehnologie in trend pentru o lunga perioada de timp. Din acest motiv, cineva a lucrat intens pentru a crea o versiune open source a popularului joc Super Marios Bros. si de o urca pe GitHub.

Daca sunteti un fan al popularelor personaje dar nu va pricepeti la programare, puteti intra pe fullscreenmario.com pentru a vedea daca va mai aduceti aminte de toate trucurile pe care le-ati invatat in copilarie.

Full Screen Mario este realizat 100% in format HTML5 si incorporeaza toate nivelurile originale. In plus, incorporeaza niveluri noi combinate cu un creator de harti pentru a va construi propriile aventuri imposibil de dificile.

Acesta este doar cel mai recent joc care a beneficiat de o portare in format HTML5 si care cu siguranta nu va fi si ultimul. Avand in vedere beneficiile cross-platform ale acestui standard, va reprezenta pentru inca cativa ani cea mai buna solutie de a crea o experienta online care sa functioneze la fel de bine pe un smartphone, pe o tableta sau pe PC-ul de acasa.