Google Web Designer te ajuta sa creezi website-uri rapid

Google Web Designer te ajuta sa creezi website-uri rapid

Prin Web Designer este evident ca gigantul din Mountain View ia foarte in serios si partea de dezvoltare a continutului web.

google web designer html5 java script ajax cssIn luna iunie a acestui an, printr-un post pe blogul companiei, Google ne pregatea pentru intrarea sa in domeniul dezvoltarii de unelte pentru crearea de Rezultatul acelui anunt vine momentan in stadiu beta, cu numele de Google Web Designer, o aplicatie gratuita, pentru Windows sau Mac, pe care o puteti descarca de la adresa www.google.com/webdesigner.

Lansarea noii aplicatii a fost anuntata pe pagina de Google+ a celor de la Google. Dupa ce am instalat-o, desi m-am asteptat sa fie foarte agresiva cand vine vorba de utilizarea de linii de cod pentru partea de creatie, in realitate nu este deloc asa.

Google Web Designer este in egala masura o unealta adresata expertilor in programare si celor cu un simt estetic mai dezvoltat care nu-si doresc decat sa realizeze ceva pe gustul lor. Puteti sa va ocupati exclusiv de asezarea elementelor pe o pagina sau puteti crea animatii simple definind cadru cu cadru pozitia fiecarei componente. In acelasi timp, codul din spate este in permanenta disponibil si-l puteti particulariza dupa propriile preferinte. Proiectele pot fi realizate in HTML5 sau CSS3, cu optiuni destul de avansate si pe partea de animatie 3D.

Pentru ca nu putea lipsi partea de monetizarea a proiectelor, Google Web Designer comunica de minune cu AdMob si DoubleClick Studio. Personal, sunt de parere ca tocmai integrarea celor doua platforme de reclama a stat la baza dezvoltarii acestei aplicatii de web design.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: