Super Mario Bros in realitate – varianta parkour [VIDEO]

Super Mario Bros in realitate - varianta parkour [VIDEO]

Dupa , aceeasi echipa de experti in free running a adus in realitate, in varianta parkour, un episod in Super Mario Bros.

In urma cu cateva saptamani, atrageam atentia asupra unui trailer mai putin obisnuit pentru cel mai nou joc din seria Assassin’s Creed. Era vorba de un clip cu un individ in echipament specific personajului principal din joc.

Daca tot se alearga si se sare foarte mult si in jocurile din seria Super Mario Bros, aceeasi echipa intitulata CBR Stunts au muncit cateva zile pentru a realiza clipul de mai sus cu Mario si Luigi in rolurile principale. Pentru ca o parte importanta din jocurile Mario este reprezentata de monede aurii, caramizi si tevi, prin efecte speciale, respectivele elemente sunt transpuse in realitate intr-un mod cat se poate de interesant in acest scurt metraj.

Ronnie Shalvis si Christian Russell sunt actorii din rolurile principale. Daca miscarile vi se par cunoscute, este din cauza ca i-ati mai vazut pe amandoi in alte cateva clipuri de acelasi gen . Vizionare placuta.

super mario bros parkour

Citește și: