FocusTwist pentru iOS: cum sa capturezi imagini si sa faci focus dupa

FocusTwist pentru iOS: cum sa capturezi imagini si sa faci focus dupa

FocusTwist este numele unei noi aplicatii exclusiv pentru iPhone care iti permite sa faci capturi statice si sa faci focus mai tarziu, .

FocusTwist iOS iPhone App

Dupa ce , cu un pret de 400 dolari in SUA, am gasit o aplicatie de iOS care face capturi cu un efect similar si costa doar 2 dolari.

FocusTwist este o aplicatie de iOS lansata zilele trecute care face un lucru foarte complicat pentru un pret simbolic. Practic, fixezi telefonul, declansezi captura si ai grija sa nu te misti. Intre timp, programul face mai multe capturi ale aceluiasi cadru si le lipeste intr-un mod inteligent.

Cuvantul „inteligent” este cel mai potrivit pentru a descrie ce se intampla, deoarece, in secunda urmatoare, puteti face focus ulterior pe o poza capturata.  Indiferent unde faceti click in poza, acea zona va devenit subit clara. Am facut vreo zece capturi incercand sa inteleg ce se petrece si nu mi-am dat seama cum stie aplicatie ce obiect din cadru sa-mi clarifice in momentul in care eu ating ecranul in coltul din dreapta sus.

Aplicatia FocusTwist

Aplicatia a functionat fara nici un fel de problema. Rezultatele pot fi postate pe Twitter sau pe Facebook cu usurinta, iar intre timp ajung si pe serverele companiei producatoare. Daca vreti sa postati rezultatele muncii voastre si pe alte site-uri de socializare sau pe mail, direct din aplicatie va este generat un link de genul http://www.focustwist.com/cvawn. Din pacate, momentan nu exista o metoda facila de embed a respectivelor imagini.

FocusTwist from Arqspin on Vimeo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI